ASSOCIAR-SE A APIT-BARCELONA

Si tens l'habilitació de Guia de Turisme de Catalunya, et convidem a unir-te a nosaltres, per la defensa de la professió que has escollit exercir i aconseguir que aquesta segueixi sent una professió de la que puguis viure dignament i evitar que acabi sent una feina-escombraries més.

QUÈ GUANYO JO ASSOCIANT-ME?

La pregunta correcta és: què seria de mi com a professional si no existís l'Associació de Guies de Turisme de Catalunya?

La principal fita d'APIT ha estat, i és, el manteniment de la dignitat de la professió i ser punt de referència en el mercat turístic català.

Tenir una formació continuada gràcies als nostres cursets, estar informat sempre de les novetats i modificacions en els sistemes operatius, horaris, reserves, etc. dels diversos monuments de la ciutat, així com tenir relació directa amb més de 130 associats, companys, amb els que compartir idees, problemes, feines, etc.

Fins i tot els guies de turisme que exerceixen sense ser associats d'APIT es beneficien de qualsevol fita assolida per APIT.

Si aquest és el teu cas, et convidem a associar-te i a treballar tots junts per la defensa de la teva professió i dels teus honoraris professionals.REQUISITS

  • Habilitació com a Guia de Turisme de Catalunya, expedida per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Documentació que cal aportar

  • Fotocòpia de DNI i original
  • Fotocòpia de l'habilitació de Guia de Turisme i original.
  • Fotocòpia de les dades bancàries i original.
  • 1 fotografia actualitzada.
  • Emplenar el formulari d'ingrés.

On?

A les nostres oficines:
Plaça Ramon Berenguer el Gran 1, 1r-1C
08002 BARCELONA - Tel. 93 319 84 16